Slow Cooking & Fast Freezing
Uw geheime ingrediënt in de keuken.

Verfrissende gearomatiseerde wateren

Bereidingstijd: 10 minuten 


Invriestijd: 1 uur 


Moeilijkheidsgraad: laag 


AROMATISCH CITROENWATER 

1 liter water 

1 citroen 

5 plakjes verse gember 

3 takjes munt 


AROMATISCH WATER VAN BOSBESSEN

1 liter water 

2 eetlepels bosbessen 

3 takjes rozemarijn 


AROMATISCH WATER MET ROZE GRAPEFRUIT 

1 liter water 

1 roze grapefruit 

3 takjes rozemarijn 


AROMATISCH WATER MET KOMKOMMER EN LIMOEN

1 liter water 

1 limoen 

½ komkommer 

3 takjes munt 


PIMM'S MET BEVROREN FRUIT 

Voor 2 personen: 

120 ml Pimm's likeur

360 ml Ginger Ale 

120 ml water 

Een halve limoen 

Een halve sinaasappel 

Een halve citroen 

Een halve komkommer 

2 takjes munt 


Bereidingswijze:

Shock Freeze

AROMATISCH CITROENWATER 

Giet het water in een kan en doop de eerder gewassen takjes munt erin. Was de citroen, snijd hem in plakjes van ongeveer 1 cm dik en dan elk plakje doormidden. Vries de schijfjes citroen en de schijfjes gember in de Freddy® met de Shock Freeze functie een uur in en dompel ze daarna onder in het water met de munt. 


AROMATISCH WATER VAN BOSBESSEN 

Giet het water in een kan en doop de eerder gewassen takjes rozemarijn erin. Was de bosbessen en vries ze een uur in Freddy® met de Shock Freeze functie en voeg ze daarna toe aan het water met de rozemarijn. 


AROMATISCH WATER MET ROZE GRAPEFRUIT 

Giet het water in een kan en doop er gewassen takjes rozemarijn in. Was de roze grapefruit, snijd hem in plakjes van ongeveer 1 cm dik en daarna elke plak doormidden. Vries de grapefruitschijfjes in de Freddy® met de Shock Freeze functie een uur in en voeg het daarna toe aan het water met de rozemarijn.


 AROMATISCH WATER MET KOMKOMMER EN LIMOEN

Giet het water in een kan en doop de eerder gewassen takjes munt erin. Was de limoen, snijd hem in partjes en vries hem een ​​uur in met de Freddy® Schock Freeze functie. Schil de komkommer, snijd hem in plakjes van ongeveer een halve centimeter dik en doe ze in de kan. Voeg de bevroren limoen toe. 


PIMM'S MET BEVROREN FRUIT 

Snijd het fruit in plakjes van ongeveer 1 cm dik en vervolgens elk plakje doormidden. Zet alles een uur lang in de Freddy® met de Shock Freeze functie. Giet 60 ml Pimm's, 180 ml Ginger Ale, 60 ml water in elk glas en meng dit goed. Doop de munt in het gemixte water en voeg een paar plakjes komkommer en als laatste het bevroren fruit toe.

Tips: 

Shock Freeze

Nadat je de aromatische kruiden en bessen hebt ingevroren me de Freddy® kun je ze maandenlang in de vriezer bewaren.